iPhone X – De revolutionaire smartphone met veel nieuwe functies

De nieuwe iPhone X is door Apple gelanceerd vanwege het 10 jarige jubileum van de iPhone. Het is een revolutionaire smartphone met veel nieuwe mogelijkheden. Het design is helemaal vernieuwd en de futuristische functies zijn eindeloos. Zo kun je scherpere foto’s maken dan ooit, kun je de iPhone unlocken met gezichtsherkenning en is de smartphone draadloos op te laden.

Geen homeknop meer, maar wel Face-ID!

Het scherm van de iPhone X bedekt de hele voorkant van het toestel. Hoewel het formaat van de iPhone gelijk is aan het formaat van de iPhone 7 is het beeld wel wat groter omdat het geen randen heeft. Er wordt gebruik gemaakt van oled-techniek waardoor er geen achtergrondverlichting meer nodig is.

Voor het eerst is er ook geen homeknop meer aanwezig op de iPhone. Ontgrendelen doe je nu door in de camera aan de voorkant te kijken. Door de TrueDepth-camera kan er een 3D opname gemaakt worden van het gezicht, zelfs in het donker is dit mogelijk. Het is zo goed ontwikkeld dat de Face-ID niet reageert op een foto. Het is dus een goede beveiliging voor je iPhone X die niet alleen gebruikt kan worden om te ontgrendelen, maar ook voor aankopen via de App Store bijvoorbeeld.

Degelijke behuizing en professionele foto’s

Voor de behuizing is gebruik gemaakt van glas, het sterkste glas wat ooit gebruikt is voor een smartphone. Daarnaast is het water- en stofbestendig. Echter kan het altijd voorkomen dat je iPhone X kapot gaat, gelukkig zijn er tegenwoordig wel veel reparaties mogelijk om je smartphone weer als nieuw te krijgen. Maar ben er wel bewust van dat de stof- en waterbestendigheid kan verminderen door slijtage.

Zowel de selfie camera als de camera aan de achterkant is onwijs verbeterd. Door de portretmodus wordt de achtergrond van de foto onscherp en zal de persoon of het object juist mooi en scherp naar voren komen. Je kunt hierdoor professionele foto’s maken met mooie belichting.

Daarnaast kun je de iPhone X draadloos opladen, heeft het een langere batterijduur en zit er een compleet nieuwe hardware in. Het is een bijzonder mooie en functionele iPhone met onwijs veel mogelijkheden. Echter is de iPhone X wel erg prijzig, je betaald meer dan €1000,- om dit toestel in handen te krijgen. Maar eerlijk is eerlijk, dan heb je ook wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *